Leer je partner beter kennen

Na lang dubben is het gelukt: de Datum staat! Je stapt de komende maanden met elkaar in het huwelijksbootje. Dat is best spannend. Maar ook: een hoop geregel en gedoe. Daarbij ga je bij je aanstaande partner talenten en kwaliteiten ontdekken die je nog helemaal niet kende. En dan ontdek je ook vast wel een of twee verbeterpuntjes.

Maak het een mooi avontuur

Is het handig om te weten hoe je je partner daarbij kan helpen? Daarmee kun je een boel frustratie voor zijn. Jullie zijn toch een team samen!

De Breinfotograaf maakt van beide huwelijkspartners een Breinfoto. Dat doen we met veilige biofeedback-apparatuur in een omgeving die voor beiden vertrouwd voelt. Op basis van de Breinfoto ontdek je voor elke partner zijn of haar talenten, waar jij in uitblinkt en waar je partner goed in is.

Creatief talent, heel energiek, een echte doener of juist een hele slimme denker?

Minstens zo belangrijk: je krijgt ook inzicht in een of twee eigenschappen waar je partner niet zo goed in is. Bijvoorbeeld: niet zo goed in organiseren en overzicht houden in een oneindige zee van details. Je begrijpt: als je weet dat je partner daar gevoelig voor is, kan je inspringen en helpen waar nodig. Zo zorg je pas echt voor elkaar en maak je jullie partnerschap mooier en sterker!

Hoe verloopt het?

Je maakt een afspraak met de Breinfotograaf. Die komt naar jullie toe, of je spreek je spreekt ergens af waar je rustig kan zitten. Na de uitleg over wat de Breinfotograaf doet, volgen de Breinfoto’s. Je hoeft daarvoor niets te doen, alleen even rustig op een stoel of bank te zitten. Het maken van de twee Breinfoto’s duurt ongeveer 20 minuten. Daarna krijg je ongeveer een uur uitleg over jullie sterke punten. Plus: voor elke partner het inzicht op welke gebieden je je partner even een steuntje in de rug kunt geven. Reken dus op totaal ongeveer 90 minuten.

Je investering in het verbeteren van je relatie:  250 euro

Tip: je kunt zo’n Breinfoto voor aanstaande bruidsparen natuurlijk ook als huwelijkskado geven!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven