Uniek vrijgezellenfeest

Zoek je een unieke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Het is niet zo eenvoudig om iets unieks te bedenken, cocktailworkshop, buggy rijden, kitesurfen er is niets mee, maar je hebt het allemaal wel eerder meegemaakt. Ben je op zoek naar echt iets nieuws en bijzonders? Je hebt het gevonden!

Wie kent de vrijgezel het beste?

Laat een Breinfotograaf een scan laten maken van het hoofd van de vrijgezel, dat is echt een unieke ervaring. Bovendien is het een belevenis voor de rest van de groep. Je komt er achter of je de vrijgezel echt zo goed kent als je denkt. 

Hoe verloopt het programma

Voorafgaand aan de meting vraagt de Breinfotograaf wat de andere aanwezigen denken dat de uitkomst zal zijn. Natuurlijk mag de vrijgezel zelf ook een inschatting doen. Dat kan natuurlijk al tot hilarische verschillen leiden.

Daarna brengt de Breinfotograaf de gecertificeerde meetapparatuur aan op het voorhoofd van de vrijgezel met een hoofdband. Geen zorgen, dit is volledig veilig voor iedereen. Zodra dat goed zit, kan de meting beginnen. Tijdens de meting kijk je als het ware mee in wat er gebeurt in het hoofd. De meting zelf duurt ongeveer tien minuten. De rest van de groep kan ondertussen even een drankje doen. Je mag meekijken bij wat er gebeurt.

Na de meting worden de meetresultaten direct verwerkt tot een uitslag. De Breinfotograaf presenteert de resultaten aan de hele groep. Je krijgt te zien waar de vrijgezel in uitblinkt: is de vrijgezel heel creatief, wat meer behouden of heel zorgzaam? Natuurlijk hoor je ook op welk gebied de vrijgezel nog wel iets beter kan worden. Op basis van de daadwerkelijk uit het hoofd gelezen data! Geen zorgen: het is geen medische diagnose, dus je krijgt zeker geen enge dingen te horen.

Daarna gaan we kijken wie van de aanwezigen de uitslag het beste had voorspeld. Natuurlijk krijgt de winnaar een leuk kadootje. En de vrijgezel krijgt een certificaat met de uitslag van de Breinfoto.

Inbegrepen

Een gecertificeerde Breinfotograaf op locatie naar keuze, beschreven programma met vragen vooraf, één Breinfoto, de evaluatie, het certificaat en prijsuitreiking. 

Groepsgrootte:
Vanaf 8 personen

Extra optie: 
Geïnteresseerden kunnen zelf een extra Breinfoto laten maken tegen betaling. Ze kunnen meestal ter plekke worden gemaakt, maar pas na het afronden van het reguliere programma. 

Lengte programma: 

ca. 90 minuten 

Locatie eisen:Geschikt voor zowel binnen en buiten, kan op iedere locatie op het vaste land van Nederland dat bereikbaar is voor de Breinfotograaf. 

Overige voorwaarden
Tijdens het maken van de Breinfoto is een internet connectie nodig. De Breinfotograaf neemt zelf alle benodigde apparatuur mee. Op plekken waar geen signaal is, kan geen meting worden gedaan. Dan zoeken we in de buurt een plek op waar wel een verbinding mogelijk is.

Kosten
Totale investering voor dit unieke evenement: € 200,- (tarief voor 2020)

Betalingsvoorwaarden: 

  • Reservering (vastleggen van dag en tijd): € 50,-
    via iDeal of bankoverschrijving (IBAN)
  • Op de dag van het evenement: € 150,-
    via Pin, iDeal, of contant, voor aanvang. 

Annuleringsvoorwaarden 
Tot 48 uur voorafgaand aan het evenement gratis annuleren. 
Binnen 7 werkdagen wordt je reserveringsbedrag terugbetaald.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven