Zakelijke events

Een Breinfotograaf op uw beursstand is een gegarandeerde publiekstrekker. Het geeft u de gelegenheid om uw gasten langer op uw stand te houden terwijl de Breinfoto wordt gemaakt. U toont bovendien het innovatieve karakter van uw organisatie.

Nieuwsgierigheid prikkelen

Op een beurs of evenement gaat het om prikkelen van de nieuwsgierigheid. Hoe trek je de aandacht van beursbezoekers en prospects naar je stand? Een koffiebarista, snelportret tekenaar of verkleed act: daar valt steeds moeilijker mee te onderscheiden. Hoe vaak heb je al een Breinfotograaf op een beurs gezien? Waarschijnlijk nog nooit.

Hoe werkt het?

De speciaal hiervoor opgeleide Breinfotograaf gebruikt gecertifieerde biofeedback apparatuur en een hoofdband om een ‘ foto’ te maken van de hersengolven van de persoon die gemeten wordt. Dit is helemaal veilig. Op basis van de meetwaarden komt er een rapport uit de meting, dat iets zegt over talenten en sterke punten van de gemeten persoon. Dat geeft een mooi concreet inzicht, waarbij mensen niet iedere dag stilstaan.

Verdiepen in je klant

Stel je eens voor dat jouw favoriete klant op je stand zo’n Breinfoto laat maken. Als je daarna bij de uitleg zit waarbij de Breinfotograaf vertelt wat er uit de meting is gekomen, hoe groot acht je dan de kans dat jouw relatie met die persoon een flinke verdieping krijgt?

Het is een bekend feit uit de psychologie dat mensen graag over zichzelf praten. De Breinfotograaf geeft je de unieke tools in handen om je klant of leveranciersrelatie te versterken.

Na het evenement kun je de gemeten persoon het certificaat van de Breinfoto sturen. Zo heb je weer een natuurlijk contactmoment en geef je weer iets kado.

Lokkertje vooraf

In je teasers en aankondigingen voor de beurs kun je de komst van de Breinfotograaf naar jouw evenement natuurlijk al meenemen. We kunnen daarvoor een online agenda beschikbaar stellen, zodat je klant alvast een plekje kan reserveren. Zo weet je zeker dat je stand niet wordt overgeslagen door de drukke agenda.

Benodigde ruimte

Voor de Breinfotograaf is niet veel ruimte nodig op je stand. Al met een oppervlak van 80 x 120 cm kan de Breinfotograaf aan de slag. Dat past dus in vrijwel elke beursstand.

Natuurlijk kies je zelf op welke plek van je stand de Breinfotograaf aan de slag gaat. Een prominente plek om mensen mee op je stand te trekken? Of juist iets meer besloten zodat je alleen je beste relaties laat kennismaken met de unieke Breinfoto of zelfs een aparte ruimte om met je klant te zitten tijdens de uitleg van de Breinfoto? Het kan allemaal.

Investering

Je hebt de echte Breinfotograaf al op je stand vanaf € 500 exclusief BTW per dagdeel. Houd er rekening mee dat de Breinfotograaf minstens 20 minuten nodig heeft per meting. Dit is inclusief een kort voorgesprek met uitleg, dan de meting en vervolgens de uitleg van de resultaten.

Het verstrekken van het digitale certificaat is inbegrepen. Natuurlijk in de branding van jouw organisatie, als je wil.

Verwacht je een grote toeloop dus meer geïnteresseerden dan toereikend is met de capaciteit van één Breinfotograaf? Reserveer tijdig een extra Breinfotograaf.

Check nu of er nog een Breinfotograaf beschikbaar is op de dag of dagen van jouw evenement. 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven